Clubhuis

Eind maart 2008 is clubhuis de Barakker officieel opgeleverd. Aan de directe omgeving is in de afgelopen tijd hard gewerkt. Op het terrein van het clubhuis is nu een kampvuurkuil aangelegd.

De Barakker beschikt over twee grote activiteitenruimtes. De ruimtes worden afgescheiden door twee grote deuren. Open deze deuren en er ontstaat 1 grote ruimte die uitermate geschikt is voor allerlei groepsactiviteiten.

Bekijk de plattegrond van de begane grond

De keuken is ruim opgezet. Kleinere groepen tot 16 personen kunnen zelfs in de keuken eten.

De twee activiteitenruimtes hebben allebei openslaande deuren naar de veranda. De veranda ligt op het zuiden en zorgt voor schaduw en koelte in de activiteitenruimtes. Op de veranda kan men genieten van een barbecue.

De Barakker beschikt over draadloze toegang tot internet. Reuze handig om meteen je foto’s met het thuisfront te delen.