Beschikbaarheid en reserveren

Beschikbaarheid

Het gebouw en/of kampeerveld zijn te reserveren voor oa: Familie feestjes, scholen, jongerenorganisatie, jeugdverenigingen, selecties van sportbonden en natuurlijk scouting groepen op tijden dat er geen opkomsten plaats vinden en kan ook worden gehuurd voor een dagdeel of een avond en zijn te reserveren.

Voor de beschikbaarheid van het gebouw en/of kampeerveld kun je kijken in de verhuuragenda (rechts in het blauwe blok). De tarieven kun je hier vinden, op die pagina is het ook mogelijk om te bereken wat het kost om het gebouw en/of kampeerveld te huren*

Een overzicht van de voorzieningen vindt je hierĀ gebouw / terrein.

Is het gebouw en/of het kampeerveld nog beschikbaar in de periode van jouw keuze? Vul dan het formulier hieronder in om je reservering door te geven.
Hierpdf bestand reserveren vindt je de algemene voorwaarden voor de verhuur.

* Het kostenoverzicht is indicatief. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Voor het formulier hier onder in voor het plaatsen van een reservering
* indicates required field